Про заснування нового журналу «наука, технології, інновації» (Наука та наукознавство, 2017)
Вийшов друком перший номер нового наукового журналу «Наука, технології, інновації», співзасновниками якого є ДНУ «Український інститут науковотехнічної експертизи та інформації», ДУ «Інститут досліджень науково-технічного потенціалу та історії науки ім. Г.М. Доброва НАН України» та ДВНЗ «Український державний хіміко-технологічний університет МОН України».