Академічно-університетський дуалізм світового дослідницького простору - Луговий, В.І.; Слюсаренко, О.М.; Таланова, Ж.В. (Наука та наукознавство, 2017)
Проаналізовано організаційні, фінансові, кадрові характеристики сучасного світового дослідницького простору.