Костюк Галина Георгіївна (11.04.1946—08.09.2017) (Наука та наукознавство, 2017)
8 вересня 2017 року пішла з життя відомий історик науки Галина Георгіївна Костюк, яка протягом 44 років працювала у відділі історії науки і техніки, досліджувала актуальні питання історії біології