Економічне зростання при умові розповсюдження знань в залежності від загального рівня капіталоозброєності праці - Ляшенко, О.І. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2015)
Розглядається узагальнена параметрична модель, яка описує сімейство моделей між двома крайніми випадками – неокласичною моделлю децентралізованого типу та дворівневою АК-моделлю. Припускається, що всі відкриття є неочікуваними побічними продуктами інвестицій та що ці відкриття миттєво стають загальним знанням.