Концептуальні основи синхронізації матеріального та інформаційного потоків в транспортно-логістичній системі - Бажан, Л.И.; Яблоков, И.В. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2015)
Розглядаються взаємодія матеріального та інформаційного потоків у транспортно-логістичній системі. Це обґрунтовується умовою забезпечення достовірною інформацією транспортної логістики, як одного з ключових чинників конкурентоспроможності системи таких базових логістичних операцій, як доставка вантажів згідно логістичної концепції Just - in – time – «точно в строк».