Оцінка ефективності реалізації програм розвитку регіональної енергетики - Глущенко, І.А. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2015)
Запропоновано метод оцінки ефективності реалізації плану регіонального розвитку та розглянуто його використання при будівництві енергогенеруючих об’єктів, що використовують нетрадиційні та вторинні джерела енергії.