Моделювання оцінки рівня транспортної забезпеченості регіонів України з використанням функції Харінгтона - Кудрицька, Н.В. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2015)
Запропонований методологічний підхід та практична реалізація моделі оцінки рівня забезпеченості вантажним автомобільним транспортом регіонів України з використанням узагальненої функції Харінгтона.