Концептуальна модель управління логістичним сервісом транспортної системи - Кутах, О.П. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2015)
Розглянуті основні принципи та критерії оцінки якості логістичного сервісу транспортної системи. Логістичний сервіс транспортної системи досліджується як інтеграційна система. Представлена концептуальна модель системи логістичного сервісу транспортної системи, критеріями якої виступають критерії оцінки якості функціонування системи логістичного сервісу.