Використання методів інтелектуалізації процесів оподаткування для збільшення державного бюджету і розпізнавання економічних ризиків - Резниченко, Л.В.; Тимашов, О.О. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2015)
Розглядається можливість застосування методів інтелектуалізації для процесів оподаткування на основі теорії знань, а також досліджується можливість застосування сучасних інформаційних технологій для розпізнавання можливих економічних ризиків з метою збільшення бюджету України.