Феномен жінки-історика 1920-х рр.: механізми творення нової ідентичності - Андросова-Байда, Д. (Інститут історії України НАН України, 2008)
У науковій статті автор робить спробу визначити основні механізми формування професійної ідентичності жінки-історика 1920-х рр.