Основні концептуальні засади формування інформації про фінансовий стан регіонів та його аналізу в єдиному інформаційному просторі - Руденко, С.М. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2016)
In this paper it is presented the basic conceptual principles of forming information about the finances of the regions and its analysis in a single information space.