Еволюція трансформаційних процесів в економіці - Грицено, В.І.; Бажан, Л.І. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2017)
Проведено дослідження, що дозволяє розглядати цифрову економіку, як інтеграцію інформаційної, мережевої, інноваційної економік та економіки знань, що функціонують в інформаційному і телекомунікаційному просторі на основі цифрових технологій. Однією з ознак цифрової економіки с висока швидкість, що забезпечує отримання необхідної результуючої інформації Зростання швидкості відбувається всюди, де очікується миттєва реакція. Особливо це стосується виконання замовлень на створення, отримання або відправлення інформації.