Вплив зворотного зв’язку на синергетичний ефект управління транспортно-логістичною системою - Бажан, Л.І.; Яблоков, І.В. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2017)
Досліджені проблеми ефективного управління процесами в транспортно-логістичній системі на основі інтегрованого підходу до всіх ланок господарчої діяльності з метою підвищення її конкурентоспроможності за умов синергетичного ефекту з урахуванням впливу зворотного зв'язку.