Концептуальні засади інтелектуалізації моделювання процесів розподілу кредитних ресурсів комерційного банку - Кайдан, Л.І.; Духота, Є.В. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2017)
Запропоновано підхід до інтелектуалізації моделювання процесів розподілу та використання кредитних ресурсів комерційного банку для підтримки управлінських рішень в умовах кредитного ризику. Запропонована технологія представлення знань та корегування бази знань характеристики зон кредитного ризику з використанням інформації від їх індикаторів стосовно фізичних осіб.