Використання інформаійних технологій для малого бізнесу - Резниченко, Л.В.; Тімашов, О.О. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2017)
Розглядається можливість застосування web-інтеграції та бухгалтерії в Ехсеl як альтернативи 1C Бухгалтерії для синхронізованого функціонування сайту, складу, бухгалтерії та інших спеціалізованих програм для підприємств з невеликими щорічними оборотами на прикладі ФОП та підприємств малого бізнесу з метою ефективної бізнес-взаємодії ресурсів підприємства або інтернет-магазинів з локальними інформаційними системами.