Незакінчена студія ”Історіографія Руської Правди” в контексті творчої спадщини С.Н. Валка - Блащук, С. (Інститут історії України НАН України, 2008)
На основі наукового доробку і архівних матеріалів з особового фонду С. Н. Валка автором показано підхід вченого до проблем дослідження історіографії «Руської Правди», який домінував в радянській історичній науці протягом тривалого часу.