Біостратиграфічна характеристика юрських відкладів Рівнинного Криму та Присивашшя - Матлай, Л.М. (Доповіді НАН України, 2018)
Наведено біостратиграфічну характеристику юрських відкладів Рівнинного Криму та Присивашшя за молюсками, форамініферами, вапняковим нанопланктоном та спорами і пилком. Вперше визначено асоціації вапнякового нанопланктону для нижнього байосу та апту свердловини Шубинська-7. Складено регіональну стратиграфічну схему юрських відкладів Рівнинного Криму та Присивашшя.