Наукова творчість А.О. Введенського: історіографічний вимір - Бездрабко, В. (Інститут історії України НАН України, 2008)
У статті актуалізовано творчий доробок А.О. Введенського у сфері історії, дипломатики, джерелознавства, інших суміжних галузей знань, значення ідей науковця для розвитку вітчизняного документознавства.