“Мудрість чужинську збагнути незле” - Диба, А. (Слово і Час, 2009)
Рецензія на книгу: Антологія єврейської поезії: Українські переклади з ідишу/Укладачі: Велвл Чернін, Валерія Богуславська. – Київ: Дух і Літера, 2007. – 672 с.