Кінетика розпаду при відпалі у вакуумі титанових та цирконієвих наноплівок, нанесених на карбід кремнію та нітрид алюмінію - Найдіч, Ю.В.; Габ, І.І.; Стецюк, Т.В.; Костюк, Б.Д.; Мартинюк, С.І. (Адгезия расплавов и пайка материалов, 2016)
Наведено результати досліджень кінетики розпаду титанових та цирконієвих наноплівок завтовшки 100 нм, які нанесені на поверхні зразків, виготовлених з монокристалів карбіду кремнію та нітриду алюмінію, і відпалені у вакуумі при температурах 1200—1600 °С впродовж різного часу витримки при кожній температурі в інтервалі 2—20 хв.