Портрети Віктора Забіли - Яцюк, В.; Федорук, О. (Слово і Час, 2009)
У статті йдеться про прижиттєві зображення українського поета-романтика В. Забіли. Для достовірної атрибуції портретів залучено словесні описи зовнішності поета, зроблені його сучасниками