Апорії міждискурсивних інспірацій у геокультурному просторі української літератури - Малютіна, Н. (Слово і Час, 2009)
Рецензія на книгу: Поліщук Я. О. Література як геокультурний проект. – К.: Академвидав, 2008. – 304 с.