Краса сили чи сила краси: зміна буттєвих орієнтирів як початок відліку кінця - Костенко, О. (Слово і Час, 2009)
Рецензія на книгу: Олександр Ковальчук. Краса і сила у практиках повсякдення (творчість В.Винниченка 1902-1920 рр.): Монографія. – Ніжин: Видавництво НДУ ім. М.Гоголя, 2008. – 166 с.