“Найбільше, що лякало його у священицькому званні –це втрата свободи в мисленні” - Пастух, Б. (Слово і Час, 2009)
Рецензія на книгу: Костельник Гавриїл. Ultra Posse. Вибрані твори / Упорядкування та передмова о. Олега Гірника. – Ужгород: Ґражда, 2008. – 400 с.