У пошуках сакральних вимірів художньої прози - Бунчук, Б. (Слово і Час, 2009)
Рецензія на книгу: Ігор Набитович. Універсум sacrum’y у художній прозі (від Модернізму до Постмодернізму). – Дрогобич; Люблін, 2008. – 600 с.