Музичні терміни в тексті поетичного циклу Лесі Українки “Сім струн” - Щукіна, І. (Слово і Час, 2009)
Аналізуються неточності й помилки редакторських перекладів музичних термінів, використаних Лесею Українкою в підзаголовках поезій циклу “Сім струн”, коментарі до них у виданнях творів поетеси (із середини ХХ ст.).