Розрахунок твердорозчинного зміцнення багатокомпонентних жароміцних сплавів - Луговий, М.І.; Слюняєв, В.М.; Бродніковський, М.П.; Фірстов, С.О. (Электронная микроскопия и прочность материалов, 2017)
Розглянуто моделі розрахунку твердорозчинного зміцнення багатокомпонентних жароміцних сплавів. Проаналізовано можливість застосування цих моделей до оцінки границь плинності сплавів з ОЦК гратками. Визначено відповідність розрахованих границь плинності і їх експериментальних значень.