Использование SWOT-анализа для разработки стратегии развития экономики на разных уровнях управленческой иерархии - Павлов, К.В.; Андреева, И.Г. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Проаналізовано умови розробки сценарію розвитку економіки на різних рівнях управлінської ієрархії за допомогою найважливішої діагностичної процедури SWOT, використовуваної консультаційними фірмами світу. Наведені сценарії сприяють ефективному аналізу із застосуванням сучасного інструментарію для одержання надійних оцінок і визначення ефекту. Ключові слова: сценарій, розвиток, економіка, рівні управлінської ієрархії, діагностика, пріоритет, регіон.