Особливості магніторезонансної томографії у візуалізації вибухових переломів нижньогрудного та поперекового відділів хребта - Радченко, В.О.; Попсуйшапка, К.О.; Федотова, І.Ф.; Сіренко, О.А.; Фекліна, І.В. (Международный медицинский журнал, 2017)
Визначено особливості й дано оцінку магніторезонансної томографії при вибухових переломах нижньогрудного й поперекового відділів хребта. Відзначено, що це дослідження дає змогу оцінити стан міжхребцевого диска, зв’язок, а також наявність та локалізацію гематоми, на основі чого можна спрогнозувати подальший перебіг регенерації хребтового сегмента.