Сучасні теоретико-методологічні підходи до управління персоналом на промислових підприємствах - Ущаповський, К.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Виконано методологічний і методичний підходи до вирішення проблеми управління персоналом на промислових підприємствах України. Пропозиції автора забезпечують підвищення ефективності функціонування підприємств на базі інноваційного продукту. Ключові слова: методологічний підхід, методичний підхід, управління персоналом, трудові ресурси, моніторинг, діагностика, комунікації.