Ремінісценції та алюзії у творах Валерія Шевчука - Приліпко, І. (Слово і Час, 2009)
У статті розглянуто особливості функціонування у творах Валерія Шевчука таких форм інтертекстуальності, як ремінісценції та алюзії. На матеріалі конкретних текстів розкривається специфіка біблійних та міфологічних ремінісценцій і алюзій, аналізується зв'язок образів героїв творів Валерія Шевчука з образами світової літератури, Біблії.