Творчість Григора Тютюнника: текстологічні проблеми залишаються - Неживий, О. (Слово і Час, 2009)
Рецензія на книгу: Тютюнник Григір. Холодна м’ята: Оповідання, повісті, твори для дітей / Упоряд. і передм. П.П.Засенка. – К.: Український письменник, 2009. – 843 с.