“А я листів чекаю, як Бога, як Великодня … ” Епістолярій Івана Світличного - Загоруйко, Н. (Слово і Час, 2009)
Наприкінці минулого року у видавництві “Сфера” вийшов другий том зібрання листів видатного критика, перекладача, поета, правозахисника, багаторічного політв’язня Івана Світличного – “Голос доби”.