Skripta manet (до 85-ліття Павла Загребельного) - Шпиталь, А. (Слово і Час, 2009)
У зв’язку з 80-літтям подається огляд творчості Павла Загребельного з акцентом на новаторстві тематики та розмаїтті художньо-виражальних засобів притаманних творчій манері митця на довгому літературному шляху.