ІV Всеукраїнський симпозіум з американської літератури “Американський модернізм: контекст, постаті, післяпостмодерністський погляд” - Дубініна, О. (Слово і Час, 2009)
27 лютого ц. р. в Інституті літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України пройшов традиційний, цього разу вже четвертий, Всеукраїнський симпозіум з американської літератури, що, як і в попередні роки, знаменував собою завершальний етап певного періоду роботи Школи з американської літератури, організованої Центром американських літературних студій в Україні при Інституті літератури. Предметом обговорення цьогорічного наукового зібрання став феномен американського модернізму.