“Війна, що завершує всі війни”: Канадська історія в дискурсі антивоєнних романів Тімоті Фіндлі - Овчаренко, Н. (Слово і Час, 2009)
У статті досліджено суто канадський погляд на війну як явище в історико-літературному контексті. Аналізується дискурс усесвітньо відомих антивоєнних романів Тімоті Фіндлі про Першу (“Війни”) та Другу (“Знамениті останні слова”) світові війни.