На підставі національних ознак і понять - Вертій, О. (Слово і Час, 2009)
Рецензія на книгу: Іванишин П. Національний спосіб розуміння в поезії Т.Шевченка, Є.Маланюка, Л.Костенко. – К.: Академвидав, 2008. – 392 с.