Інформаційна корпорація - Голобородько, Я. (Слово і Час, 2009)
Рецензія на книгу: Леонід Шкляр, Анатолій Шпиталь. Під знаком Нобеля: Лауреати Нобелівської премії з літератури 1901 – 2006. – К.: Грамота, 2006. – 504 с.