“Іван Франко і культура Поділля” - Лещишин, З. (Слово і Час, 2009)
5–6 червня 2009 року в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка відбулася наукова конференція “Іван Франко і культура Поділля”.