Пейзажі з вікна: віконна призма в поезії Б.-І. Антонича - Ільницький, М. (Слово і Час, 2009)
У статті розглянуто співвідношення зовнішнього і внутрішнього вимірів поетичного світу Б.-І. Антонича. В основі аналізу – образ віконного скла як грані зв’язку історизму та міфологічності поетичного моделювання.