Мистецтво спонтанності в дослідницькому дискурсі - Пастух, Т. (Слово і Час, 2009)
Рецензія на книгу: Белград Д. Культура спонтанності: імпровізація і мистецтво в повоєнній Америці. – Київ: Факт, 2008. – 528 с.