Рефлективні діалоги адитивної особистості в дискурсі Юрія Іздрика (на матеріалі романів “Воццек” та “Подвійний Леон”) - Хопта, С. (Слово і Час, 2009)
У статті здійснено екзистенційний аналіз психології героїв Юрія Іздрика крізь призму феноменології Е. Гуссерля. Виявлено та зіставлено різні форми нарації у сфері фабульно-сюжетних мотивів любові.