Стьоб в українській сьогочасній літературі - Поліщук, О. (Слово і Час, 2009)
У статті зроблено спробу з’ясувати суть такого явища, як стьоб у сучасній українській літературі. Окреслено основні ознаки та риси стьобу як специфічного різновиду пародії, іронії.