Інтимна, любовна та еротична лірика: диференціація понять - Мудрак, О. (Слово і Час, 2009)
Стаття присвячена диференціації жанрових різновидів лірики як родової категорії – інтимної, любовної, еротичної лірики – з метою усунення їх смислового ототожнення та з’ясування іманентного значення еротичної лірики, усвідомлення її як повноцінного явища літератури.