Огляд підходів до інтегрального оцінювання стану економічної безпеки держави - Волощук, Р.В. (Індуктивне моделювання складних систем, 2017)
Розглянуто основні підходи до інтегрального оцінювання стану економічної безпеки держави, що використовуються як в Україні, так і за кордоном.