Рецензія на книгу: Веселова О. З історії створення і діяльності Асоціації дослідників голодомору в Україні (АДГУ) - Демченко, Т. (Інститут історії України НАН України, 2008)
Рецензія на книгу: Веселова О. З історії створення і діяльності Асоціації дослідників голодомору в Україні (АДГУ) / Відп. ред. Л. Лук'яненко. — К.: Вид-во АДГУ, 2007. — 139 с.