Огляд методів та засобів комп’ютерного моделювання процесів ливарного виробництва - Токова, О.В. (Індуктивне моделювання складних систем, 2017)
Виконано огляд методів та сучасного програмного забезпечення для комп’ютерного моделювання процесів в галузі лиття, а саме при охолодженні виливків, показано їх переваги та недоліки. Результати проведеного огляду планується використати при створенні комп'ютерної технології моделювання термічних процесів в галузі ливарного виробництва.