Експертне оцінювання для функціонування автоматизованої системи управління навчанням - Мазурок, Т.Л. (Штучний інтелект, 2017)
У статті розглянуто особливості експертного оцінювання як складової частини інформаційного забезпечення автоматизованої системи управління навчанням. Запропоновано модель і методи експертного оцінювання та колективної експертизи щодо формування функцій належності щодо взаємозв’язків між навчальними елементами.