Ітераційний алгоритм розв’язування нелінійних інтегральних рівнянь типу Вольтерри ІІ роду в середовищі Matlab - Кисельова, Г.О.; Кисельов, В.Б. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2015)
Розглянуто питання чисельного розв’язування нелінійних інтегральних рівнянь Вольтерри-Урисона та Вольтерри-Гаммерштейна ІІ роду методом простих ітерацій. Запропоновано рекурентні алгоритми реалізації методу простих ітерацій з використанням формул Нютона-Котеса підвищеної точності.