Поддержка принятия решений в сфере управления персоналом банка - Останкова, Л.А.; Шевченко, Н.Ю.; Кузьмина, Е.Ю. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Відмічено, що в сучасних умовах персонал необхідно розглядати як основний ресурс організації. Сформовано основні концептуальні підходи до управління персоналом банківської установи на основі компетенцій. Створено систему підтримки прийняття рішень для визначення складу компетенцій співробітників, їх виявлення та аналізу. Ключові слова: персонал, банк, управління, компетенції, прийняття рішень.